JULTRÖJOR TILL FORETAG

Vi erbjuder jultröjor med egen design till företag, idrottsföreningar och annat.

Skräddarsyda jultröjor

Skräddarsyda jultröjor är perfekta varumärken och företag. De skapar mycket "buzz" och är perfekta för PR-kampanjer, marknadsföring, produktlanseringar, evenemang, gåvor till anställda, giveaways i sociala medier och så vidare.

Vi gör designen helt från scratch så att det är 100 % unikt och original – och det finns nästan inga gränser för hur er design kan se ut!

Våra designer passar era jultröjor med er logo och färger just efter era önskemål. Påsydda grejer såsom LED-lampor, bjällror och annat julpynt gör att jultröjan som ni väljer kan sticka ut bland mängden.

För att få en egen design så ska beställningen vara på minst 100 jultröjor. Detta är en perfekt gåva till anställda, vid julbordet, för att sälja i supportshop eller något annat sätt att använda den på jobbet

Besök vår företagssida på Jollybrand.com för mer information, priser och katalog.

Vi har bland annat leverarat jultröjor till Burger King.

 

Mängdrabatt

Om du vill ha jultröjorna som vi redan säljer i jultröjebutiken så kan vi ordna ett riktigt bra pris till er om ni ska ha många. Ta kontakt med oss, och berätta vilket antal, vilka modeller ni önskar samt vilka storlekar så ger vi er ett bra erbjudande.

Vill du sälja våra tröjor i din butik?

Vi är alltid ute efter samarbetspartners. Jultröjor är en lättsåld produkt och vi är de enda i Sverige som säljer jultröjor som är designande med svenska jultraditioner. Besök vår företagssida Jollybrand.com för mer information och katalog.